Hva hvis AI spiser forretningsmodellen din til frokost, etikken til lunsj - og demokratiet til middag?

16. og 17. oktober er det for fjerde gang klart for A-Tech, Aftenpostens teknologikonferanse om ledelse, teknologi og samfunnsutvikling. Årets konferanse kommer til å ta for seg hvordan teknologi utfordrer både våre forretningsmodeller - og noen av samfunnets bærebjelker. Etikken er under press, personvern og sikkerhet utfordres. Ja, de siste årene har også vist at de demokratiske spillereglene også påvirkes av ny teknologi. 

Men hva er egentlig AI? Hvordan brukes kunstig intelligens og maskinlæring i ulike selskaper til å forbedre tjenester og gjøre arbeidsstrømmer enklere?

Men hva er egentlig AI? Hvordan brukes kunstig intelligens og maskinlæring i ulike selskaper til å forbedre tjenester og gjøre arbeidsstrømmer enklere? 

Hva ville vært den perfekte algoritmen for din bedrift? 

Bør vi se til Kina? Landet som før var eksperter i å kopiere andre, men som nå har lagt en AI-strategi for hele nasjonen, som kan få noen å enhver til å føle seg litt akterutseilt. 
Og hva var egentlig blockchain - er det en teknologi som kan brukes til noe annet enn å lage krypto-penger?

Vi kommer til å samle noen av de fremste internasjonale og norske foredragsholderne til en konferanse som strekker seg over to dager - tirsdag 16. samles vi til en middag med spennende faglig innhold, nettverksmuligheter og eksklusive møter med foredragsholderne. 


Sted

A-Tech vil bli holdt på Colosseum kino i Oslo 17. oktober 2018.

Billetter

Du kan sikre deg earlybird-pris på A-Tech allerede nå.

program

Program og foredragsholdere oppdateres fortløpende. Følg med!

TinaRekdal_Colosseum-51-SAL1.jpg

storsalen

Onsdag 17. oktober blir det heldagskonferanse på nyoppussede Colosseum kino. Colosseum kino ble bygget i 1928, og er Norges premierekino nr. 1. Konferansen skal være i storsalen som rommer 888 plasser.

TinaRekdal_Colosseum-68.jpg

Mer info

Lurer du på noe angående lokalet? Les mer her.

Sponsorer av Aftenpostens teknologikonferanse

Sponsorer av Aftenpostens teknologikonferanse