panama papers

26. APRIL KL 19.00
SENTRALEN


Scroll ned og les mer


The Panama Papers

Slik jobbet vi med tidenes største gravejournalistiske prosjekt


Billettpris: 179 kr

UTSOLGT!


Ønsker du å bli abonnent?
Gå inn her

STILL SPØRSMÅL

Har du spørsmål til våre journalister? Send dem til oss her.
Vi velger ut noen spørsmål som stilles live under arrangementet.
Takk for ditt spørsmål!


PROGRAM


18.15-18.55: Oppmøte/registrering
19.00: Velkommen

Aftenpostens sjefredaktør Espen Egil Hansen ønsker velkommen.

19.05-19.30: Slik jobbet vi med tidenes største gravejournalistiske prosjekt

Sensommeren 2015 dro en liten gruppe Aftenposten-journalister til et hemmelig møte i München sammen med gravejournalister fra hele verden. Dette møtet markerte starten på verdens største journalistiske gravedugnad: arbeidet med lekkasjen Panama Papers. Avdelingsleder for politikk og økonomi, Veslemøy Østrem, har vært prosjektleder for arbeidet. Hun forteller om hvordan systematisk graving i 11,5 millioner dokumenter fra Panama har blitt til avslørende journalistikk her hjemme.

19.30-19.45: Våre journalister forteller om nye avsløringer i saken

Fra et lukket møterom i Aftenpostens redaksjonslokaler har en liten gruppe journalister jobbet intenst med Panama Papers i over et halvt år. Våre journalister kommer for å fortelle om sakens siste omdreininger – med en ambisjon om å levere nye avsløringer live fra scenen.

19.45-20.15: Paneldebatt

Aftenpostens politiske redaktør Trine Eilertsen debatterer Panama Papers med Tore Vamraak og Morten Eriksen. Tore Vamraak er statssekretær i Finansdepartementet for Høyre. Han har tidligere vært finanspolitisk rådgiver for Høyres Stortingsgruppe. Vamraak har også bakgrunn som porteføljeforvalter i Norges Bank Investment Management. Morten Eriksen er førstestatsadvokat i Økokrim og medlem av Kapitalfluktutvalget.

STED

SENTRALEN

Øvre Slottsgt. 3
0157 Oslo

Vises ikke kartet? Klikk her.